info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

10 ezer iPhone felhasználónak ad Galaxy Note8 és S8 készüléket a Samsung

Fotó: Samsung
4.09Kmegtekintés

A dél-koreai gyártó nem titkolt terve, hogy a kaliforniai vállalat felhasználóit magához édesgesse.

A egy új programot indított Dél-Koreában, melynek keretében az tulajdonosoknak lehetőségük nyílik rá, hogy egy hónapig teszteljék a és Note 8 készülékeket. A koreai vállalat nyíltan kijelentett, hogy az akció ügyfélszerzésre irányul.

A dél-koreai iPhone felhasználók november 21 és november 27 között jelezhetik tesztelésre vonatkozó szándékukat. Közülük 10 ezer embert választ majd ki a Samsung, akik december 1 és december 11 között vehetik majd át új, kipróbálásra kapott készülékeiket.

Fotó: Samsung

Azoknak, akik részt kívánnak venni az akcióban, letétbe kell helyezniük aktuális telefonjukat és 45 dollárnak megfelelő összeget. Amennyiben az egy hónap letelte után úgy döntenek, hogy megvásárolják a készüléket, a Samsung visszatéríti a 45 dolláros összeget, ajándék JBL hangszórót, kijelzőbiztosítást és különböző kiegészítőkre specializált akciókat biztosít a vásárlóknak.

Ha valaki a teszt végül csak simán visszaadná a készüléket, az minden gond nélkül megteheti, ám a 45 dolláros visszatérítés őt már nem érinti.

Forrás

Ne felejtsd el lájkolni oldalunk, hogy tiéd lehessen az alábbi képen látható 32GB-os SanDisk pendrive!

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!