info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

12-vel rendelkezhet a Samsung Galaxy S10 speciális kiadása!

Fotó: YouTube/DBS
1.03Kmegtekintés

Igaz még nincs vége a 2018-as esztendőnek, és tartogathat még néhány meglepetést a Samsung az okostelefon piac számára, azonban ami jövőre érkezik, az lesz az igazi durranás.

Az idei év nem a Samsung csúcsmobilokról szólt, sőt a középkategóriában sem sikerült maradandót alkotniuk leszámítva az első, négy hátlapi kamerával szerelt Samsung Galaxy A9-et. A széria egyedei pedig csak egy ráncfelvarrt S8-nak feleltek meg.

A pletykák alapján azonban bizakodhatunk abban, hogy a 2019-es Samsung mobilok újra a régi fényükben tündökölhetnek majd. Az egyik legnagyobb érdeklődésnek természetesen az S-széria örvend, mellyel kapcsolatban folyton mennek a találgatások és szivárogtatások.

Ezúttal az derült ki, hogy a Galaxy S10-ből a három alap modell mellett készül egy speciális, -s változat is. Ebben olyan hardver foglal helyet, amilyen még sosem került okostelefonba, ez pedig a nem kevesebb, mint 12GB RAM! A közzétett táblázatban egyértelműen láthatjuk hogyan alakulnak az S10 verziók memória kapacitásai, a 2019 márciusi bemutatás és egy nem várt plusz információ. Úgy tűnik, hogy a szintén 12GB RAM-mal lesz felvértezve, így méltó ellenfél is érkezik jövőre.

E mellett szóba került már egy továbbfejlesztett kijelzőtechnológia is, ami drasztikusan megnövelheti a kijelzőarányt az előlapon. És valószínűleg az S10 lesz az első Samsung telefon, ami alá épített ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik majd.

A Galaxy S10 várhatóan 5.8 hüvelykes Super AMOLED megjelenítőt kap, míg a Galaxy S10+ egy 6.44″-es méretűt. Mindegyik S10 variánsban már a 7nm-es technológiával készülő Snapdragon és Exynos processzorok fognak dolgozni. Abban a szegmensben, ahol a nyers erő és teljesítmény számít, biztosra vehetjük, hogy az S10 mobilok a legjobbak között lesznek.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!