info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

25 megapixeles szelfikamerával közelít az Oppo F9

Fotó: AndroidAuthority
1.69Kmegtekintés

Üde színfoltja lehet a bemetszett kijelzős okostelefon piacnak az augusztus 15-én bemutatásra kerülő F9, melynek már a pontos specifikációi is kiderültek.

Igaz esetében is köszönthetjük a kijelzőbemetszést, de ennek ellenére nem tűnik rossz vételnek a jövevény. A legújabban kiszivárgott adatlap szerint a mérete 6.3 hüvelykes IPS panel 1080 x 2280 pixel felbontással. A MediaTek Helio P60-as processzora került a készülékbe 4/6 GB RAM változatok és 64 GB-s tároló mellett. Az előrejelzések szerint elkészül majd az F9 Pro variáns is, melynél több választási lehetőség lesz a tárolóhelyet illetően.

Mindenesetre a SIM foglalat mellett helyet kapott egy microSD kártya befogadására alkalmas tálca is, amivel 256 GB-ig képes felismerni a rendszer a tárhelyet.

A készülék hátlapján 16 + 2 megapixeles kamerák díszelegnek, miközben az előlapra 25 megapixeles szelfilövő került. Úgy tűnik szelfispecifikusra sikerült a kicsike.

Az az rendszerre épülő ColorOS 5.2-t futtatja és egy 3,500 mAh-s akksi szolgáltatja az energiát. Itt az érdekesség mindenképpen az a gyorstöltési technológia, amellyel képes a készülék 5 perces töltés után 2 órás beszélgetési időt biztosítani.

Az F9 Pro bemutatkozó videót is közzé tette már az Oppo az augusztus 15-én esedékes hivatalos bemutató előtt.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!