info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

300 ezer forintnál is drágább lehet a Samsung Galaxy Note 9

1.24Kmegtekintés

A három hét múlva mutatja be aktuális csúcsmodelljét, a -et, amely ezúttal sem olcsóságáról lesz híres.

A dél-koreai gyártó számos más riválisával ellentétben nem vezette be a szenzorsávot a esetében, mindez pedig sokat hozhatott a konyhára, hiszen a megoldással nem mindenki szimpatizál, főleg most, hogy szinte minden csúcskészülék ugyanolyan kialakítással kerül bemutatásra.

A Galaxy Note 9 azonban ismét távol tarthatja magát a -bulitól, hiszen a néhány nappal ezelőtt kikerült hivatalosnak tűnő képen jól látható, hogy továbbra is a jól ismert kialakításban bízik a gyártó. Noha az értékesítési számok valamelyest csökkentek, az újdonság újra javíthat az eredményen, hiszen egyik legnagyobb fegyvere, az S-Pen is új fejlesztésekkel, többek között -funkciókkal is bővülhet.

Mindezt persze alaposan meg kell majd fizetni, ugyanis a lengyel Spider’s Web értesülései szerint a 128GB-os tárhellyel és 8GB RAM-mal szerelt változat ára 990 euró, vagyis 311 ezer forint körül lesz. Mivel ez nem az alapmodell, valószínűleg néhány 10 ezret spórolhatnak majd azok, akik 6GB RAM-mal és 64GB-nyi tárhellyel is beérik, ám az ár így is közelebb lesz a 300-hoz, mint a 250-hez.

Spyder’s Web

 

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!