info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

4500 mAh-s akkumulátorral mutatkozott be az Energizer Power Max P600S

Fotó: Energizer
1.31Kmegtekintés

Ki gondolta volna, hogy az elemeiről és akkumulátorairól híres piacra dob egy okostelefont, és stílusosan akkumulátorban villant nagyot?

A vállalat bemutatta az Androidos újdonságát, az Energizer készüléket. Tőlük elvárhatóan különös figyelmet fordítottak az okostelefonok sarkallatos alkatrészére, az akkumulátorra. A egy 4500 mAh-s telepet kapott, mely több mint 12 órás aktív használatot és 16 nap készenléti időt garantál, valamint támogatja a 12 V-os gyorstöltést is. Ezen felül rendelkezésre áll az energia takarékosság funkció is a lehető leghosszabb üzemidő kiaknázására.

A Power Max P600S az energiatakarékos MediaTek Helio P25 chipsetet tartalmazza. 5.99 collos kijelzője 1080p felbontással és 18:9-es képernyőaránnyal rendelkezik. Memória- és tárhelyméretből két modellváltozat kerül piacra, ezek a 3 GB/32 GB és a 6 GB/64 GB verziók. Mindkét esetben bővíthető a tároló microSD kártyával 256 GB-ig.

Mindössze két színváltozatban készül a P600S, fekete és kék lesz elérhető.  A színkódok a memória és háttértár méreteket is jelölik. A fekete a 3 GB/32 GB-s változat, a kék a 6 GB/ 64 GB-s változat. Mindkét szín karbonszálas mintázatú hátlapot kap, rajta az ujjlenyomat olvasóval.

Kamerák tekintetében dupla hátlapi (13 megapixel + 5 megapixel) szenzor, és egy 8 megapixeles szelfi lövő került beépítésre. Androidból egyelőre a 7.0 Nougat lesz telepítve.

Az árakról egyelőre nincs információ, viszont túl sokat nem kell várni a forgalmazásra, mivel úgy hírlik már január közepén árusítani kezdi az Energizer a P600S-t.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!