info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

512 GB-s gigantikus tárolóval is kapható lesz a Samsung Galaxy Note 9

Fotó: @OnLeaks
531megtekintés

Több hírekben is szerepelt már a Galaxy Note 9 háttértárról szóló pletykája, most azonban már megerősítést is kapott. Viszont egy apró szépséghibája van a dolognak.

A bődületesen nagy tároló kapacitású Note 9 változat egyelőre csak néhány kiválasztott piacon lesz kapható, ezek közül Kína és Dél-Korea a legbiztosabb. Várhatóan a prémium árazás sem marad el. Elképzelhető azonban, hogy kis idő elteltével egyéb országokban is megjelenik majd az új csúcskészülék ezen kiadása.

Az 512 GB-s Note 9 specifikációjával kapcsolatban még csak a maximálisan elérhető 8 GB RAM-mal szerelt változat ismert. Egyébiránt az alap változat 6 GB memóriával rendelkezik és az 9810-es SoC-t tartalmazza. A Note 9 mellőzi az LPDDR5 RAM-ot és az UFS 3.0 típusú nagysebességű tárolót is, ugyanis a ezeket a technológiákat a Galaxy S10-hez tartogatja.

A közelgő csúcsmodell Android 8.1-gyel lesz előtelepítve, és a 4,000 mAh-s akkumulátor sem elhanyagolható tény. Nem marad le a változtatható apertúrájú hátlapi kamera a telefotós lencse mellett, az előlapra pedig 8 megapixeles szelfilövő kerülhet. Külsőre nem sok változást jósolnak a -hoz képest. Az elő- és hátlap is üvegből készül majd a már megszokott infinity kijelzővel, és valamennyivel keskenyebb oldalszegélyeket jeleznek előre.

A bemutatója augusztus 9-én várható.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!