info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

5G-s hálózattámogatással és 10GB RAM-mal jöhet a Xiaomi Mi Mix 3

Fotó: Weibo
557megtekintés

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, október 25-én érkezik a , amely óriásit robbanhat, ha a kirakós darabjai végre összeállnak.

A népszerű okostelefon gyártó eddig csak teaser fotókat közölt a bemutatóról, és nincs ez másképp most sem, noha a legutóbbin megjelenő szöveg alighanem többet érhet, mintha magát a készüléket mutatták volna meg.

Azt már tudjuk, hogy a Mi Mix 3 kicsúsztatható szelfikamerával és az előlapot teljesen beborító kijelzővel kerül bemutatásra, ám egyre valószínűbb, hogy a már említett két zseniális megoldás mellé újabb kettő érkezik, ugyanis a most közzétett két noteszen az 5G és 10G felirat olvasható, ami vélhetően a készülék 5G-s hálózattámogatására és az általa felvonultatott 10GB RAM-ra utal.

Fotó: Weibo

Utóbbi a mai fejlődési környezetben már viszonylag könnyedén megvalósítható, ám előbbivel kapcsolatban vannak kétségeink, hiszen olyan, megfelelő modemmel ellátott chipek, amik az új szabványt támogatni tudnák, a hálózati infrastruktúráról már nem is beszélve.

Bármi is legyen, nem most fordul elő először, hogy az 5G-támogatás szóba kerül a Mi Mix 3 kapcsán, ezek alapján pedig azt sem zárhatjuk ki, hogy a kínai gyártó készülékében debütál majd a Qualcomm X24 és X50 típusú modeme.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!