info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

6.5 hüvelykes iPhone érkezhet idén

Fotó: Gizbot
373megtekintés

Ahogy minden évben, idén is boncolgatta kicsit a piacot a KGI marketing kutató cég,  és közzétettek egy riportot a várható készülékekről.

A KGI a legmegbízhatóbb piackutató cégek egyike. Ennek ellenére nem vehetjük 100%-ig biztosra az információjukat, de az esély igencsak nagy az állításuk bekövetkeztére. A KGI szerint az -ban három új iPhone modellel jelentkezik, mindhárom eltérő kijelzőmérettel.

Az első verzió valószínűleg az utódja lesz. A második egy 6.2 hüvelykes LCD kijelzővel ellátott változat lehet, mely sokkal megfizethetőbb árcímkét kaphat majd, mint az . Ezt körülbelül 650-750 dollár köré jósolják. A harmadik iPhone modell lehet a legérdekesebb, mivel egy igencsak méretes, 6.5 hüvelykes OLED technológiát alkalmazó kijelzőpanelt kaphat. Természetesen mindhárom készülék nagyon keskeny kávákkal kerülhet gyártásra, magas előlapi- aránnyal. Az újdonságok idén is valamikor ősszel kerülnek bemutatásra.

A KGI állítása szerint az Apple idén 10%-os eladási növekedést remél az új iPhone-októl. A mobil ipar egyébként évente körülbelül 5%-os növekedéssel büszkélkedhet.

A további specifikációkról egyelőre nem közölt semmit a KGI. Az idei évben több nagy gyártó fordít kiemelt figyelmet a mesterséges intelligencia fejlesztésére, ezt valószínűleg az új iPhone-oknál is tapasztalni lehet majd. Illetve szerepel még a jóslatok között egy jóval erősebb Apple A12-es SoC is.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!