info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

6GB RAM-os készülékek csatája a VB egyik legnagyobb akciójában

4.47Kmegtekintés

Most, hogy a labdarúgó világbajnokság történései egyre izgalmasabbá vállnak, mi is meghirdetünk egy kisebbfajta összecsapást, melynek résztvevői a 6GB RAM-mal szerelt könnyen, és kevésbé könnyen megfizethető készülékek lesznek. Végső győztest nem szeretnénk hirdetni, ám minden készülék mellé odaírjuk az éppen aktuális árát, és egy vásárlási lehetőséget biztosító linket is, így mindenki eldöntheti, hogy számára melyik telefon lett a befutó, amit aztán kedve szerint akár meg is vásárolhat.

Ne is húzzuk tovább a szót, jöjjön az első játékos, aki egyértelműen az alacsonyabb árkategóriában versenyez. Ő nem más, mint a Vernee Mars Pro, amely 5.5 colos Full HD kijelzőjével, nyolc magos, Helio P25 típusú lapkájával, 6GB RAM-jával, 64GB-os háttértárával, fém készülékházával és megannyi funkciójával könnyedén elhódíthatja a szíveket, főleg akkor, ha megemlítjük, hogy az egyébként remek ár-érték arányáról elhíresült gyártó mindössze 199.99 dollárt kér érte.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Ugorjunk egy nagyot, és tegyük a csapatba a már mindenki által jól ismert One Plus 6-ot is. Túl sok dolgot nem érdemes róla mondani, mindenki tudja, hogy az egyik legjobb elérhető androidos telefonról van szó, ezt pedig a 2280 x 1080 pixel felbontású kijelző, a Snapdragon 845 chipset, a 6GB RAM, a 64GB-os tárhely, a dupla hátlapi kamera, az Android 8.1 operációs rendszer és számos más tulajdonsága is alátámasztja. Apró szépséghiba, hogy mindezért már 489.99 dollárt kell fizetni, ami bár elsőre soknak tűnik, a specifikációt és a riválisokat, valamint azok árait látva már egyáltalán nem rossz a helyzet.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Ha már OnePlus, akkor nem maradhat ki a Xiaomi és annak egyik legjobb készüléke, a Mi Mix 2S sem. Az 5.99 colos 2160 x 1080 pixel felbontású kijelzőt, a Snapdragon 845 lapkát, a 6GB RAM-ot és a 128GB-os extra gyors tárhelyet látva nehéz elképzelni, hogy hova lehet még innen továbblépni, ám az erőműnek is beillő specifikációt a gyártó még egy dupla hátlapi kamerával, egy keret nélküli kidolgozással, legújabb operációs rendszerével és híresen precíz összeszerelési- és anyagminőségével is megspékelte, így bizony nem meglepő az 569 dolláros ár, hacsak persze azért nem, mert az ember többre számított volna.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Vegyünk kicsit visszább az árakból, és máris itt tolakodik a 2018-as év trendjét követő Umidigi Z2, amely teljesen keret nélküli kijelzővel és belógó szenzorsávval várja a vásárlókat. Belőlük pedig nincs hiány, hiszen a 6.2 colos Full HD+ kijelző, a 6GB RAM, a 4(!) kamera, az ujjlenyomat-olvasó, a Face ID, a 8-magos, 2 GHz-en pörgő processzor, a 64GB-os tárhely és persze a 269 dolláros ár az egyik legjobb ár-érték arányú készülékké teszik, az pedig már csak hab a tortán, hogy a telefonnal együtt az Android 8.1 is érkezik.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Jöjjön még egy készülék, és nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, minden bizonnyal a Nubia Z17 Lite lesz jelen felsorolásunk legolcsóbb tagja, ami persze nem jelenti azt, hogy a telefonnal bármiféle gond is volna. Mivel egy mindössze 169 dolláros okostelefonról van szó, senki ne várja, hogy Mi Mix 2S szintű anyaghasználattal fog találkozni, ám az, hogy ezért az árért egy 5.5 colos Full HD kijelzőt, egy Snapdragon 633 lapkát, 6GB RAM-ot, 64GB-os tárhelyet, dupla hátlapi kamerát és még egy ujjlenyomat olvasót is sikerült belezsúfolni a mobilba, már-már kisebbfajta csodának számít, így nem csoda, hogy sokan döntenek a megvétele mellett.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen a Xiaomi közreműködésével készült, elsősorban gamereknek szánt erőmű, a Black Shark is. A jellegzetes külső megjelenés mellé 6 colos, 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző, 2.8 GHz-en futó Snapdragon 845 típusú chipset, 6GB RAM, 64GB-os belső tárhely, dupla hátlapi kamera, Android 8.0 operációs rendszer és egy 489 dolláros ár társul.

Link a termékhez és a vásárláshoz

Azok, akik nem telefont, hanem más elektronikai kütyüket vásárolnának, látogassák meg az alábbi oldalt, ahol egy alapos böngészés után remek áron kínált okosórákkal, táblagépekkel, laptopokkal és egyéb elektronikai termékekkel találkozhatnak.

Link a további termékekhez és a vásárláshoz

*Ne feledjétek, EU Express szállítás igénylése esetén a termékek vám- és áfafizetési kötelezettség nélkül érkeznek meg az országba.

Ha máskor is szeretnétek hasonló összeállításokat olvasni, ne felejtsétek el követni Facebook-oldalunkat

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!