info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

93.8%-os előlapi-kijelző aránnyal debütálhat az OPPO Find X

Fotó: @VenyaGeskin1
529megtekintés

Ezúttal vajon igaz lesz az elképesztő csupa kijelzős mobil? Már nem is kell sokat várni, pár órán belül kiderül!

Június 19-én Párizsban rántják le a leplet az OPPPO Find X készülékről. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy szemtanúi lehetünk az első igazán keret -és bemetszésmentes mobil bemutatásának, amire igazán ki van éhezve a tech társadalom, a Lenovo hantája után.

A kérdés már csak az, hogy az előlapi kamerát hogyan oldotta meg az . Ötletet természetesen a Vivo már adhatott, a motoros mechanizmussal a készülékházból kiemelkedő megoldással. De ne feledkezzünk el a pár hete felbukkant szétcsúsztatható kivitelről sem. Jelenleg a lenyűgöző, 91.24%-os előlapi- aránnyal rendelkező készülék a legyőzendő ellenfél, amit az 93.8%-os beharangozott értékkel igyekszik túllépni. Kíváncsian várjuk a bemutatót.

A kiszivárgott fotók alapján egy nagyon keskeny alsó káva található az előlapon. Az OPPO leírása szerint a készülék kijelzője ívelt kivitelezést kapott. A specifikációról óvatosan nyilatkoztak eddig a források, 8 GB memória és 256 GB tároló várható. A kijelző mérete 6.42″ QHD+ felbontással. SoC és 4000 mAh-s akkumulátor szerepelt még egy korábbi szivárogtatásban.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!