info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
AjánlatokMobil

A bemutató előtt egy nappal már megvásárolható a Xiaomi Mi A2 Lite

Fotó: Pocketnow
1.96Kmegtekintés

A Mi A2 és a hivatalos bemutatójára július 24-én kerülne sor, azonban az online viszonteladók nagy lelkesen egy nappal előbb belistázták.

Ezúttal a Gearbest tette elérhetővé a Xiaomi Mi A2 Lite verzióját, mely egy újragondolt Pro-t jelent az Android One program égisze alatt. A Gearbesten a globális piacra szánt készülékre csaphatnak le az érdeklődők. Ebben 4 GB RAM és 64 GB-s tároló kapott helyet.

A Mi A2 Lite viszonylag normális méretű, 5.84 hüvelykes kijelzővel rendelkezik és a szenzorszigetes vonalat erősíti. 2280 x 1080p felbontás mellett 19:9 képernyő arány jellemzi. A készülék lelke a Snapdragon 625-ös, nyolcmagos chipset 2 GHz-re skálázva. A hátlapi kameraszett 12 + 5 megapixeles, az előlapon pedig 5 megapixeles szelfilövőt helyeztek el.

Üzemidőben nem lesz hiány, ugyanis kereken 4,000 mAh-s akksi szolgáltatja az energiát. Az ujjlenyomat olvasó a hátlapon helyezkedik el, továbbá az arcfelismerő módszer is rendelkezésre áll a felhasználó minél pontosabb beazonosítása végett. A külső kártyák számára kettő SIM foglalat és egy microSD tálca biztosított.

A Xiaomi Mi A2 Lite 3 színben érhető el jelenleg, fekete, kék és arany választható a barátságos 219.99 dolláros árért. Bővebben a Gearbest weboldalán olvashattok a specifikációról.

Érdemes igyekezni, mert limitált mennyiség áll rendelkezésre az első értékesítési körben.

Részletek és vásárlás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!