info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Technológia

A Google Maps rád szól, ha le kell szállnod a buszról

Fotó: Google
388megtekintés

Óriási újítással készül a Maps használatához a keresőóriás, melynek segítségével élő útbaigazítást és interaktív, valós idejű értesítéseket küld majd az applikáció. A TechCrunch értesülései szerint a frissítése két új funkciót is elhoz.

Ahogyan eddig is történt, ha útnak szerettünk volna indulni, megadtuk az úticélt és rányomtunk az Indulás gombra. Hamarosan, az aktuálisan megtervezett utakhoz olyan plusz információk fognak kapcsolódni, mint az élő útbaigazítás és az értesítések érkezése. Ez alatt a Google Maps olyan plusz szolgáltatást ért, amely akkor is hasznos lehet, ha éppen busszal vagy vonattal közlekedünk. Ugyanis az alkalmazás jelzést küld, ha megérkeztünk a célunkhoz közeli leszállóhelyhez.

Nagyon hasznos lehet az újítás olyan esetekben, amikor először járunk valahol, vagy éppen kicsit elbóbiskoltunk út közben. Eddig hiányzott az applikációból a zárolt képernyőn történő értesítések megjelenítése, így ez is bekerült a szolgáltatások tárházába.

Remélhetőleg hamarosan elérhető lesz az új funkció, így senkinek sem kell ez után aggódnia, hogy eltéveszti a leszállóhelyet zenehallgatás vagy bámészkodás közben.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!