info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

A hónap végén érkezik a dupla kijelzős Nubia X

Fotó: Gizchina
2.26Kmegtekintés

A vezére erősítette meg a hírt, miszerint október 31-én mutatják be a X-re keresztelt, a hátlapon is kijelzőt alkalmazó okostelefont.

A frissen közzé tett teaser fotón ugyan a hátlap nem látszik, de az eddig kiszivárgott információk alapján többen is biztosra veszik, hogy a korábban Nubia Z18s név alatt futó készülék lesz az X témával felruházott újdonság.

A TENAA adatbázisa szerint az előlapi 6.26 hüvelykes LCD (1080 x 2280 pixel) panel, szenzorszigetnek se híre se hamva és másodlagos kamera sem került rá. Ez bizony azért van így, mert a hátlapra is pakoltak egy 5.1 colos OLED (720 x 1520 pixel) megjelenítőt, ami fölött a 24 + 16 megapixeles kamerák csücsülnek és ezekkel lőhetjük a szelfiket.

Fotó: spazioitech

Néhány fotón úgy tűnt, hogy a hátlapi kijelző támogatni fogja az Always On funkciót is. A készülék 3,800 mA-h akksival próbálja majd minél tovább életben tartani a specifikációt, amiben az Android Oreo rendszer lesz segítségére. A Kínán kívüli értékesítésről még nem érkezett biztató információ, ahogy a vételárról sem.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!