info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

A Huawei a Samsung-ot molesztálja, ők igazi fejlesztéseket ígérnek

Fotó: @huaweimobile
1.27Kmegtekintés

Miután a bemutatta a Galaxy Note9 készüléket többekben is felmerült a kérdés, mennyire tudott újat alkotni az elődjéhez képest a dél-koreai gyártó?

Nem vitatható, hogy a készülék összességében nagyon ütős lett. De a néhány hardveres fejlesztés ellenére mondhatjuk azt, hogy a Galaxy Note9 csupán csak egy árnyalatni léptékkel érkezett meg az elődje nyomdokaiba.

A panaszokat meglovagolva, a úgy döntött odakoppint a Samsung-nak és a Note9-nek, tudatosítva a felhasználókban azt, hogy ők bizony minden évben komoly fejlesztésekkel rukkolnak elő a zászlóshajókat illetően.


Természetesen egyik versenytársat sem említik a tweetben, de az időzítés mindenképpen beszédes a Note9 bemutató után. A poszt a Huawei P20Pro-ra van kihegyezve, amiben a tripla hátlapi kamerát említik egy nagy előrelépésnek. A kérés pedig az, hogy képzeljük el mi jöhet még ez után. Nem is kell sokáig várnunk egyébként arra, hogy bizonyítson a Huawei a fejlesztési léptékeiről, ugyanis várhatóan az augusztus végén kezdődő IFA kiállításon mutatják be a készüléket, és gyanítjuk, hogy részletes bemutató lesz az elődhöz viszonyított fejlődésről.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!