info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

A Huawei ellophatja a showt a Samsung Galaxy S10-től egy menő készülékkel

Fotó: Huawei
640megtekintés

Kétségkívül nagy a várakozás a tizedik generációs S mobil iránt, de a is léphet egy nagyot, hogy magára vonja a figyelmet.

A Galaxy S10-zel a Samsungnak mindenképpen újítani kell valamit, mivel az utóbbi időben meglehetősen ellaposodott a széria, és unalmas készülékek kerültek ki a műhelyből. Az új generációról már tudjuk, hogy valamennyivel nagyobb Infinity , ultrahangos ujjlenyomatolvasó és 5 kamera várható, három hátul, kettő elől.

Most azonban mindez már háttérbe is szorul, mivel az egyik legnagyobb rivális, a Huawei egyik érkező készülékéről derültek ki izgalmas részletek. A Samsung igyekszik ütni-vágni az -okat a hirdetéseiben, hogy kedvet csináljon az új S mobilokhoz, közben nem is velük kellene foglalkozniuk, hanem az időközben rendkívül megerősödő Huawei-t kellene figyelniük.

Ugyanis a Huawei még idén piacra küldi a Mate 10 utódját, a -at, amely hasonló vagy éppen már jobb technikai specifikációkkal rendelkezik majd, mint a Glaxy S10. Most úgy tűnik, jóval hamarabb hozzájuthatnak a vásárlók a -hoz így kevés indok marad arra, hogy megvárják a Galaxy S10-et.

A Mate 20 készülék három változatban kerül majd a boltokba, Lite, alap, és Pro kivitelben. Ez hasonló a P20 széria felépítéséhez. A top Mate 20 modellek OLED kijelzőt kapnak és 6.9 hüvelyk körül lesz a Pro verzió mérete. Azt még nem lehet tudni, hogy bevágott lesz-e a tetejük. Érkezik majd a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó és a legfrissebb Kirin 980-as processzor. Az új SoC idén szeptemberben kerül bemutatásra.

A készülékben minimum 6 GB RAM és 128 GB-s Flash tároló foglal majd helyet. Kicsivel nagyobb, 4,200 mAh-s akksi lesz a Mate 10-hez képest a telefonban és a gyorstöltés sem marad ki belőle. Biztosak lehetünk abban, hogy az Android P legfrissebb verziójával érkezik a Mate 20.

Mivel a Kirin 980 proci és a végleges Android P verzió sem hivatalos még, ezért a Mate 20 érkezésére október előtt biztosan nem számíthatunk.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!