info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

A jelek szerint csak az Apple lassítja szándékosan a telefonjait

Fotó: Pixabay
395megtekintés

Az androidos készülékgyártók is megszólaltak az készüléklassítási botránya kapcsán, és elmondták, ők ilyen megoldásokkal nem éltek.

Abban a pillanatban, ahogy az Apple elismerte a szándékos készüléklassítás tényét, borítékolható volt, hogy támadni fogják emiatt a gyártót. Van is kilátásban jó néhány per, mely kapcsán akár dollármilliárdok kifizetésére is kényszerülhet a vállalat, és arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy ez a cselekedet a felhasználók bizalmának elvesztéséhez is vezethet.

Utóbbira kicsit a rivális gyártók is megpróbálnak rájátszani, hiszen a például rögtön jelezte, hogy ők komolyan veszik a felhasználók igényeit, és hardvertervezéskor gondosan ügyelnek arra, hogy a csúcsteljesítmény bármikor elérhető legyen.

Az , a Motorola és a HTC mossa kezeit, állításuk szerint még csak gondolat szintjén sem merült fel ez az ötlet, vagyis minden jel arra utal, hogy a nagy gyártók közül egyedül az Apple volt az, amely a felhasználók beleegyezése nélkül döntött a készülékek lelassításáról.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!