info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

A Lenovo Z5 Pro tartósabb megoldást ígér a Mi MIX 3-nál

Fotó: Gizchina
1.29Kmegtekintés

Bizonyára sokan tudjátok már, hogy a mobil bemutatása november 1-én lesz.

Az új Lenovo csúcsmobil hasonlóan a Xiaomi Mi MIX 3-hoz, szétcsúsztatható módon rejti el az előlapi szenzorokat és a kamerát. A dolog szépséghibája csupán annyi, hogy a ügyesen beelőzte a Lenovo-t és hamarabb küldte piacra a saját verzióját.

Ennek okán, hogy a Lenovo felkeltse az érdeklődést a saját okostelefonjuk iránt, elkezdte a promózást. Ezúttal a Lenovo alelnöke, Chang Wei tette tiszteletét a Weibo-n egy bejegyzéssel, amelyben elmondta, hogy az ő szétcsúsztató mechanizmusuk rendkívül egyedi megoldással készült, mely két csavaros rögzítési pontot és hatpozíciós vezetési technikát alkalmaz. Szerintük ez a módszer sokkal jobb, mint a Xiaomi Mi MIX3 megoldása, ami hozzávetőlegesen körülbelül 300 ezer alkalommal képes a szétcsúszást abszolválni.

A két telefon lényegében tényleg alig különbözik egymástól, mindkettő teljes képernyős, valószínűleg ugyanaz a chip kerül a Z5 Pro-ba is. A lényeges különbség azonban az ujjlenyomat-olvasó alkalmazása, ami a Z5 Pro-ban már a alatt kapott helyet és állítólag a jelenlegi legdrágább megoldást használja. Remélhetőleg ezúttal a Lenovo betartja a szavát és egy igazi zászlóst tesz le az asztalra, méltó ellenfélként a Xiaomi Mi MIX 3 és a Honor Magic 2 számára.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!