info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Technológia

A Lexar is bemutatta 4K tartalmak tárolására alkalmas microSD kártyáját

Fotó: Lexar
272megtekintés

A vállalat az előző napokban jelentett be egy microSD kártya csomagot és további tartozékokat, amik a kártya használatához adhatnak támogatást.

Bár nem ők az elsők és a leggyorsabbak, a útjára indította 256 GB-os UHS-I microSDXC memóriakártyáját. A gyártó állítása szerint 9 óra anyagot képes egyszerre tárolni a kártya, melyhez egy USB-3.0 csatlakozó felületű kártyaolvasót is csomagoltak a gyárban. A kombó ára így 75 ezer forint körülire tehető.

A kártya pontos megnevezése: Lexar 256GB High-Performance 633x microSDXC UHS-I, a megjelenésről csupán annyit közöltek, hogy hamarosan megvásárolható lesz. Továbbá bemutattak két kábelt, amelyekkel az adattovábbítás megoldható micro-USB csatlakozáson, és C-típusú USB felületen keresztül is.

A Lexar Jumpdrive C20c tartozék, egy olyan kábel, amellyel a tartalmakat átmásolhatjuk a PC és a C-típusú USB csatlakozóval ellátott telefon között. A kábellel a töltés is megoldható, az olvasás/írás sebessége pedig 150/60 MB/s.

A Lexar Jumpdrive C20m-mel pedig a micro-USB felülettel rendelkező telefonok és a PC között osztható meg a tartalom. Mindkét kábel kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0 eszközökkel, méretekben pedig 32 GB, 64 GB és 128 GB-os változat áll majd rendelkezésre.

Végül pedig egy tartós, hosszú élettartamú kártyáról is lehullt a lepel, a Lexar High-Endurance microSDXC UHS-I, mely olyan eszközökbe lett tervezve, mint például a biztonsági kamerák, dash kamerák és 24 órás megfigyelő rendszerek videó rögzítésére, ahol akár több ezer órás működési időre van szükség. Mindezt 1080p felbontásban is képes megőrizni. A kártya 32 GB és 64 GB-os méretekben érkezik majd, az ajánlott fogyasztói ár pedig 6800 forint körül alakul a kisebbik változatnál, és 11 ezer forint körül a nagyobbik modellnél.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!