info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

A Nokia 8 felhasználók sem maradnak Android 8.0 nélkül

Fotó: Nokia
298megtekintés

Az idei év végén több gyártó is jó hírrel szolgált a felhasználóknak.

Azt követően, hogy a gyakorlatilag megerősítette a Galaxy S6 Oreo támogatottságát és a Xperia XZ és XZs készülékekre megkezdődött a rendszer kiküldése, a Nokia háza tájáról is hasonló hírről számolhatunk be.

A két héttel ezelőtt elindított Oreo tesztprogramban résztvevő felhasználók túl sok hibát nem vehettek észre, ugyanis elstartolt a rendszer Nokia 8 okostelefonokra történő kiküldése. Egyelőre csak Lengyelországban és Finnországban bukkant fel a , ám annak hamarosan más régiókban is felbukkanhat a készülékeken.

Az új rendszer kép a képben funkcióval, részletesebb értesítésekkel és automatikus jelszókitöltéssel egészíti ki a felhasználói élményt. További újítás, hogy a felhasználók a megnyitása mellett akár böngészhetnek is készülékeiken. Javult a kamera teljesítménye is, és noha manuális ISO és záridő sebesség beállításra továbbra sincs lehetőség, az autofókusszal kapcsolatos problémákat kiküszöbölte a gyártó.

A rendszer két napon belül minden felhasználó készülékén ott lesz, ám abban az esetben, ha az adott szolgáltató az újbóli ellenőrzés mellett dönt, ez az idő meghosszabbodhat.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!