info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

A Note 9 után végleg eltűnhet a Note széria a Samsung portfóliójából

Fotó: bgr.com
1.69Kmegtekintés

A változtatásokra többek között azért van szükség a Samsungnál, mivel az S és a Note széria szinte már ugyanazt nyújtja a felhasználók számára.

Teljeskörű átvizsgálás és a mobil portfólió újragondolása lesz a következő hónapok feladata a szakembereinek, ugyanis egyre keményebben támadják a versenytársak a dél-koreai tech óriást. A csúcskategóriában, és az olcsóbb szegmensekben is igencsak oda tudnak csapni a kínai márkák a Samsungnak, ha a kiváló ár-érték arány kerül szóba.

Az egyik ötlet a gyártónál a Note és az S széria egyesítése. Valószínűleg ennek is köze lehet ahhoz, hogy a 10. generációs Galaxy S készülékből nem kettő, hanem egyből három változat készül majd, és az egyik modellhez az S-Pen is tartozék lesz. Legalábbis a pletykák erről szólnak, ezáltal a fejlesztési költségeken tud a vállalat nem keveset csökkenteni.

Ami a Note 9-et illeti, annak ellenére, hogy több ponton is javítottak a 8-as modellhez képest, a Samsung viszonylag szerény értékesítési célokat tűzött ki a 12 milliós darabszámmal. Ez ugyanannyi, mint a Note 8 eladási terve volt.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!