info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
MobilTechnológia

A Samsung is beadta a derekát, készülnek a notch-os telefonok

Fotó: Sammobile
1.89Kmegtekintés

Jóformán csak a és volt eddig a két nagyobb gyártó, akik elkerülték a kijelzőbe vájt szigetek használatát, azonban tegnap kiderült, hogy a Samsung is -os telefonokra vált.

A Samsung tegnap kezdődött konferenciájának csúcspontja az összehajtható telefon volt, de több más témában is felvázolta a jövőbeni elképzeléseit és céljait a dél-koreai tech vállalat. Kétségtelen, hogy az Infinity Flex technológiával nagy tervei vannak, ugyanis ez lesz az alapja az összehajtható mobiloknak az elkövetkező időszakban. De amíg nem kerül széles körben elterjedté a használata, addig úgy gondolják, ők is beállnak a sorba és elkezdik a kijelzőik bevágását.

A kijelzők fejlődésének áttekintése után bemutatták a saját elképzeléseiket a notch-ról. Az Infinity-U és Infinity-V típusú bemetszések értelemszerűen U és V alakot formáznak. A cél láthatóan az, hogy eltűnjenek a belógások a kijelzőből, ugyanis a következő lépcsőfok már az Infinity-O technológia lesz, ami csak egy lyukat prognosztizál a kijelzőbe és nem feltétlenül a felső szekció közepébe. Ez után pedig a New Infinity technológia lesz a megváltó, itt már semmilyen zavaró tényező nem látszik a kijelző felületén.

A következő Samsung csúcsmobil, a Galaxy S10 állítólag az Infinity-O megoldással készül, vagyis nem notch, hanem a lyukon keresztüli megoldás várható.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!