info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
PC

A SanDisk megszerzése után a Western Digital SSD-vel örvendezteti meg a fogyasztókat

Forrás: vortez.net
297megtekintés

Úgy tűnik, hogy a egyből két változatot is piacra dob, miután eddig csak a forgótárcsás HDD meghajtók gyártásával foglalkozott.

A Blue és a Green sorozatú SATA SSD-ket notebookokba és PC-kbe szánja a gyártó a gyorsabb működés, és hatékonyabb teljesítmény érdekében. A termékek öt hónappal a megszerzése után bukkantak fel, valószínűleg a gyártásban igen komoly részt vállalt flash tárolók gyártására specializálódott vállalat. Természetesen a Western Digital folytatja a hagyományos merevlemezek gyártását is, mint például az új szuper színes My Passport vonal, az SSD piacra való belépéssel a vállalat szélesebb vásárlói kört ér el, és modernebb terméket is kínál.

A Blue sorozatú SSD-k 250 GB/ 500 GB /1 TB kapacitással lesznek elérhetőek, 545 MB/s és 525 MB/s szekvenciális olvasási és írási sebességgel. Az ár pedig 79 dollártól (kb. 21 ezer forint), 299 dollárig terjed (kb. 82 ezer forint). A belépő szintű Green sorozat 120 GB-os és 240 GB-os variánsokkal rendelkezik, 540 MB/s és 405 MB/s olvasás/írás sebességgel. Alacsonyabb fogyasztást ígérnek ezzel a változattal. Ennek árazásáról még nem áll rendelkezésre információ, mivel kicsit később kerül a piacra mint a Blue változat. A termékekre 3 év garanciát vállal a gyártó.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!