info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Technológia

A Sony strapa SD kártyát dob piacra 32, 64 és 128 GB-s méretben

Tech-trend.hu
1.34Kmegtekintés

Az SF-G TOUGH  180N erőhatásig elhajlíthatatlan, és akár 5 méteres zuhanásig ütésálló.

A  SF-G series TOUGH specification UHS-II besorolású memóriakártya azoknak a fotósoknak készült, akik fotóik maximális biztonságára törekednek akkor is, ha SD kártyáikat kiveszik a fényképezőgépükből. Az egy elemből álló, zárt felépítésű kártyákba vízcsepp, por vagy egyéb szennyeződés sem kerülhet, köszönhetően a legmagasabb szintű víz- (IPX8) és por elleni (IP6X) védelemnek.

Az új SF-G series TOUGH specification akár 300MB/mp olvasási sebességének köszönhetően nagy mennyiségű fotó és videófájl küldése és továbbítása is rendkívül egyszerű. A világ leggyorsabb olvasási sebességének hála az utómunkával járó feladatokra szánt idő drámaian lecsökken. A memóriakártya mindemellett támogatja a leggyorsabb videofelvételezési sebességkategóriát, a V90-et, így ideális választás lehet nagy felbontású videók rögzítéséhez. Hogy még jobban megfeleljen a felhasználók megnövekedett igényeinek, az SF-G series TOUGH specification memóriakártyákat sárga fényezéssel látták el, hogy a sötétben vagy kevés fényben dolgozó fotósok is könnyedén észrevehessék.

Az SF-G TOUGH memóriakártyák októbertől érhetők el Európában 32GB, 64GB és 128GB méretben. Részletes információkért látogass el a termék weboldalára: http://www.sony.net/sfgt/

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!