info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
Mobil

A Sony új felső-középkategóriás okostelefonjai, az Xperia 10 és 10 Plus

Sony
1.28Kmegtekintés

A még teljesebb szórakozás érdekében a készülékek megnövelt, 21:9-es szuperszéles Full HD+ kijelzőt kaptak, ami két alkalmazás egyidejű és kényelmes futtatását is lehetővé teszi.

Az 10 és 10 Plus készülékek letisztult, keret nélküli dizájnt és 21:9-es Full HD+ felbontású kijelzőt tudhatnak magukénak, ami a szórakozáshoz és a hatékonyság növeléséhez is egyaránt ideális. A Sony intuitív 21:9-es többablakos felhasználói felülete (multi-window UI) az 10 esetében 6.0”-os, az 10 Plus-nál 6.5”-os kijelzővel egészül ki, mely így egyszerre két alkalmazás hatékony használatát is lehetővé teszi úgy, hogy mindkét ablak tökéletesen olvasható és kezelhető marad. A kedvenc videók nézése például chatelés közben, az app-ok közötti váltás nélkül is lehetséges: két alkalmazás egyidejű használata tehát kifejezetten egyszerűvé és kényelmessé válik ezentúl.

Xperia 10

Xperia 10 Plus

A többablakos funkció kétféleképpen is előhívható: a kezdőképernyőn az alkalmazás ikonját hosszan megnyomva, vagy a Side Sense funkcióval, mely szintén újdonság a Sony felső-középkategóriás kínálatában, ahol mindkét app kiválasztható a 21:9-es többablakos nézethez.

Vékony és lekerekített kialakításuknak köszönhetően az Xperia 10 és 10 Plus készülékek tartása kényelmes, illeszkedik a tenyér formájához és használatuk is kifejezetten komfortos. A tartósság érdekében mindkét okostelefon Corning® Gorilla® Glass 5 védelemmel lett ellátva, melyet a keretük fémes fénye tesz elegánssá.

Mindkét okostelefonnal mozis, a filmkészítők által is használt, a teljes képernyőt kitöltő 21:9-es képarányban és 4K felbontásban készíthetsz videókat, de akár válthatsz is a képarányok között, ha például egy 1:1-es felvételt szeretnél az Instagram oldaladra.

A dual kamerás Xperia 10 (13MP+5MP) és Xperia 10 Plus (12MP+8MP) készülékekkel továbbá kiváló minőségű, a művészi Bokeh-hatású fotók készítése is lehetséges, mely gyönyörű elmosott hátteret és a témánk kiemelését eredményezi. Az Xperia 10 Plus kamerájában lévő 2X optikai zoom-mal pedig még közelebb kerülhetsz az eseményekhez.

Sőt, hogy a kreativitásnak semmi sem szabjon határt, mindkét készülék elő- és hátlapi kamerája is SteadyShot™ képstabilizátorral van felszerelve, mellyel még a mozgó témákat is elmosódásmentesen örökítheted meg.

High-Res Audio zene, ahogy az előadó megálmodta

Mind az Xperia 10, mind az Xperia 10 Plus olyan fejlett hangtechnológiákkal rendelkezik, mint a High-Resolution Audio és az LDAC™, így kedvenc zenéidet a lehető legtisztább, hamisítatlan minőségben élvezheted még vezeték nélküli kapcsolat esetén is.

Mitöbb, a Sony Digital Sound Enhacement Engine (DSEE HX™) technológiája még a tömörített zenefájlokat is közel nagy felbontásúra javítja a finomhangok visszaállításával, melyek így az eredeti stúdiófelvétel vagy élő koncert hangminőségét is megközelítik.

Új SBH82D nyílt kialakítású headset a profi hangzásért és a készülékek színeiben érkező tokok

Az új, nyílt kialakítású SBH82D ® sztereó headset az Xperia 10 és 10 Plusz okostelefonokkal egyidőben érkezik a készülékhez illő fekete, szürke és kék színekben. Könnyű, kompakt és összehajtható, a nyak mögött átvezetett vezeték nélküli kialakítás pedig kényelmes, akár egész napos komfortos használatot biztosít. Az SBH82D nyitott kialakításának köszönhetően a felhasználók a kedvenc zeneszámaik hallgatása mellett a környező zajokat is hallhatják. Az SBH82D támogatja a ™ és az Apple hangasszisztens funkcióját, valamint a kéz nélküli telefonlást is. Az SBH82D 2019 májusában válik elérhetővé a kijelölt országokban.

A Style Cover Stand egy kettő-az-egyben tok és állvány mindkét készülékhez. Az Xperia 10-exkluzív Style Cover Solid pedig szinte katonai-szintű tartóssággal védi meg okostelefonod a komolyabb sérülésektől.

Az Xperia 10-et a Qualcomm® Snapdragon™ 630 mobil platform hajtja, amelyet kifejezetten nagy felbontású képek, videók és hangok gördülékeny megjelenítésére és lejátszására, valamint hosszú üzemidőre terveztek, mely utóbbiról a 2870 mAh-s akku gondoskodik. A készülék négy színben, tengerészkék, fekete, szürke és pink színekben kapható majd.

Az Xperia 10 Plus készülék pedig a Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobil platformmal rendelkezik, amely lenyűgöző teljesítményt, kiváló képminőséget és szintén hosszú üzemidőt kínál, 3000 mAh-s akkumulátorral. Az okostelefon tengerészkék, fekete, ezüst és arany színekben lesz elérhető.

Mindkét készüléken az ™ 9.0 Pie operációs rendszerrel érkezik 2019 első negyedévében, melyek egy SIM-kártyás és Dual-SIM változatokban is elérhetőek lesznek.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!