info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

A Vivo X21 ujjlenyomat-olvasója is a kijelző alatt kapott helyet

Fotó: Vivo
482megtekintés

A alatti ujjlenyomat olvasó alkalmazásának úttörője, a bemutatta új készülékeit, az X21-et és az X21 UD-t.

A két készülék közül előbbi a felső-középkategória versenyzője, a 6.28 hüvelykes Super AMOLED kijelző, a 12 megapixeles szelfikamera, a 12+5 megapixeles dual hátlapi kamera, a Snapdragon 660 típusú lapka és a 6GB RAM pedig ott is kiemelkedő szereplővé teszik őt. Van virtuális valóság-támogatás és választható tárhely is, amikkel további extrák is járhatnak.

Fotó: Vivo

A alapból 64GB-os tárolóval vásárolható meg, ám aki hajlandó áldozni a 128GB-os változatra, az nem csak nagyobb tárhellyel, de egy kijelző alá épített ujjlenyomat olvasóval is gazdagodik. Akkumulátorfronton mindkét okostelefon esetében egy 3200mAh-s telep került elhelyezésre, operációs rendszerből pedig a legfrissebb 8.0 mellett tette le a voksát a gyártó. A kisebb tárhellyel rendelkező variáns ára 112 ezer, a nagyobbé pedig 125 ezer forint környékén alakul, megvásárolni pedig március 24-től lehet majd őket- vörös, fekete és fehér színekben.

Fotó: Vivo

Az X21 UD esetében nincs választási lehetőség, a felhasználók csak és kizárólag 128GB-os változatot vehetnek belőle, amelynek ára nagyjából 140 ezer forint körül fog mozogni. A vörös és fekete színben készülő modell március 28-tól lesz megvásárolható.

Forrás: Vivo

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!