info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Akár 8GB RAM-mal is kérhető a frissen bemutatott OnePlus 5T

Fotó: OnePlus
276megtekintés

Megannyi kiszivárgott információ után a hivatalosan is bemutatásra került, a felhasználók pedig örülhetnek, ugyanis a gyártó a hardverek összeválogatása során saját megérzéseik mellett a különböző visszajelzéseket is figyelembe vették.

A készülék leglátványosabb újítása egyértelműen a 6 colos Optic AMOLED lett, ami 18:9-es képarányával és 2160 x 1080 pixel felbontásával valószínűleg minden felhasználó igényét kielégíti. A hátlapon található kerámia ujjlenyomat-olvasó a biztonságot növeli, és hasonló funkciót tölt be az arcfelismerő rendszer is, amely 0.4 másodperc alatt oldja a képernyőzárat (sötétben is).

Nem meglepő módon a hátlapra két kamera került, mindkettő ugyanakkor látószöggel, ám a másodlagos egység már egy új, 20 megapixeles szenzorral gazdagodott. Maga a készülék a kijelző miatt valamivel magasabb lett, mint a 5, ám ez nem jelenti azt, hogy az akkumulátor-kapacitás is nőtt, az ugyanis maradt a már jól megszokott 3000mAh.

Ejtsünk néhány szót a teljesítményről is, a készülék problémamentes üzemeltetéséről ugyanis remek hardverelemek gondoskodnak, amik között a Snapdragon 835 chipsetet, a 6GB RAM-ot és a 64GB-os tárhelyet is megtalálhatjuk. Mindezt ugyanakkor még fokozhatják is a vásárlók, ugyanis a 128GB-os háttértárral rendelkező változat 8GB RAM-ot kapott.

A készüléket november 21-től vásárolhatják meg a felhasználók, a 64GB-os változat európai ára 500 euró, a 128GB-osé pedig 560 euró lett.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!