info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Amit eddig biztosan tudunk a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekről

Fotó: @evLeaks
419megtekintés

A hivatalos specifikációk, a készülékek forgalomba kerülésének pontos dátumai és maga a készülékek megjelenése sem titok már majdnem egy hónappal a bemutató dátuma előtt.

Ahogy az a fotón is látható, az S9 és S9+ készülék külsőre nem sokban különbözik az előd S8 mobiloktól. Az S9 5.8, az S9+ 6.2 hüvelykes kijelzővel érkezik majd. A lényeges különbségek a készülékházban helyet kapó hardvereknél figyelhető meg.

Mindkét csúcstelefon a processzorral lesz kapható az Egyesült Államokban és Kínában, Exynos 9810-es chipsettel a világ többi országának piacán. A 4 GB RAM/64 GB háttértár, az S9+ 6 GB RAM/ 128 GB háttértár párosításban debütál. Előlapi kamera mindkét esetben egy 8 megapixeles szenzor, a hátlapon szimpla 12 megapixeles egység szerepel az S9-en, az S9+ esetében pedig 12 megapixeles dual kivitel lövi a gyönyörű fotókat.

Előző információk alapján tudjuk, hogy a hátlapon a kamera és az ujjlenyomat olvasó függőleges elhelyezést kapnak az eddigi vízszintes pozicionálás helyett. A készülékek bemutatkozása február 25-én esedékes, egy nappal az MWC 2018 kezdete előtt. Az előrendeléseket március 1-től fogadja a , a boltokban pedig várhatóan március 16-tól minden érdeklődő személyesen is megcsodálhatja a két újdonságot.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!