info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Arany és fekete színben bukkant fel a Huawei Mate 20 Lite

Fotó: winfuture.de
1.7Kmegtekintés

A Mate 20 széria az idei év egyik legjobban várt terméke. A vállalat célja egyértelműen az, hogy lenyűgözze a felhasználókat a három változatban készülő Mate 20-szal.

Csakúgy, mint a Mate 10 szériánál készülni fog egy Lite, egy alap és egy 20 Pro verzió. Valószínűleg ezúttal is lesz egy limitált kiadás együttműködve a Porsche Design-nal. Egyértelmű, hogy a Lite verzió lesz a legolcsóbb (és a leggyengébb) egyed a 20-as sorozatban. A készülék specifikációja már felbukkant a TENAA rendszerében a hivatalos bemutatója előtt, mely egyelőre még nem ismert.

Az újdonságról készült termékfotók  a winfuture.de oldalon bukkantak fel, ahol két színben mutatkozott, fekete és arany. Látható, hogy a Mate 20 is bevágással érkezik, valamint az előlap alján egy keskeny sáv szintén megmaradt.

A hátlapi dual kamera vertikálisan került kialakításra, tőlük balra a LED vaku, alattuk közvetlenül az ujjlenyomat olvasó foglal helyet. A Mate 10-nél vízszintesen elhelyezett szalag, ezúttal függőlegesen öleli körbe őket. A készülék jobb oldalán találjuk a ki-bekapcs gombot és a hangerő szabályzó gombokat. Nem maradt le a 3.5mm-es jack csatlakozó sem a készülék tetejéről.

Nagy méretű, 6.3 hüvelykes (2340 x 1080) kijelző került a Mate 20 Lite-ba, Kirin 710 SoC-kal, 6 GB RAM-mal és 64 GB méretű bővíthető tárolóval. A hátlapi kamerák 20 + 2 megapixelesek. Az előlapi kamera szintén dual kialakítást kapott, 24 + 2 megapixeles szenzorok személyében. Az áramellátásról egy 3,650 mAh-s akksi gondoskodik. A MAte 20 Lite Android 8.1 Oreoval debütál a boltokban.

Bár pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, várhatóan még ebben a hónapban bemutatkozik kb. 400 dolláros árral.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!