info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Az Erő vele van! OnePlus 5T Star Wars Edition

Fotó: XDADevelopers
325megtekintés

Pár nappal az után, hogy a OnePlus piacra dobta a láva vörös színben pompázó 5T készüléket Kínában, most egy újabb impozáns kiadással örvendezteti meg a rajongóit.

A limitált kiadás Indiába érkezett meg. Néhány héttel ezelőtt keringtek már pletykák a speciális verzióról, megelőzve a láva vörös variáns elindítását. A modell esetében az előre meglebegtetett vörös szín helyett fehér hátlapot alkalmaznak, a hátlap alján pedig a híres logo díszeleg, ez már azonban vörösben.

A telefon várhatóan a hamarosan mozikba kerülő Star Wars film, Az Utolsó Jedi nyomait fogja magán viselni, ezekhez tartoznak a témák, háttérképek, csengőhangok.

A OnePlus 5T Star Wars Limited Edition december 16-tól kerül értékesítésre Indiában, az eladási ár egyelőre nem ismert. A források szerint mindössze 150 ezer darab készült belőle. Ez a mennyiség valószínűleg messze nem lesz elég az indiai kereslet kielégítésére, és mérget vennénk rá, hogy a OnePlus rengeteg rajongói levelet fog kapni annak érdekében, hogy elérhetővé tegye a készüléket más országokban is.

A fanatikus Star Wars ereklyevadászok gyűjteményéből abszolút kihagyhatatlan darab.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!