info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Az iPhone XR-t támadja a Samsung a Phoenix mobillal

Fotó: Weibo
1.38Kmegtekintés

A harc örök. Egy csokor kiszivárgott fotóból pedig úgy tűnik, hogy a az XR skalpjára pályázik.

A Weibo-n felfedezett fotókon szereplő Samsung készülék hivatalosan Galaxy A6s néven lesz elérhető. A Phoenix fantázianév pedig fel is tűnik az egyik színes újdonság indító képernyőjén. Ami azt illeti nem fukarkodtak a színek használatával a Samsungnál.

A Galaxy Phoenix mobilok színesek, első ránézésre kellemes megjelenésűek és igencsak figyelem felkeltőek. No de nemcsak a külsőről érkeztek információk, hanem a hardverről is van némi tudomása a bennfenteseknek.

A SlashGear által említett források 6 hüvelykes IPS LCD kijelzőről, 1080 x 2160 pixeles felbontásról, 5 megapixeles előlapi és 2 x 12 megapixeles, dupla hátlapi kameráról beszéltek, amik segítségével videók (2160p) is rögzíthetőek majd 30 fps mellett. 6GB RAM-ot jeleznek elő, a háttértár mérete még nem tisztázódott a 64GB vagy a 128GB közül.

Az NFC kapcsolódási lehetőség még kérdéses, de nagy valószínűség szerint a Samsung nem zárná ki magát az egyre jobban elterjedő mobilfizetési körből. 5.0, A2DP támogatás és USB-C csatlakozó viszont lesz. Dual-SIM megoldás a módszerrel érhető el (2 SIM-kártya vagy 1 SIM-kártya és egy microSD kártya).

A Phoenix fekete, fehér, kék, pink és vörös színben pompázik majd. Némileg ellentmondó a GSMArena információja, ahol úgy tudják, hogy az újdonság egyelőre csak a kínai piacon fog forgalomba kerülni, és az ottani, fölényben lévő kínai gyártók ellen (Xiaomi, Huawei, Oppo) veszi fel a harcot. Mindenesetre a következő napokban, hetekben biztosan hallunk még a Phoenix-ről.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!