info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Az X-Faktor – a Huawei Mate 20X a harmadik családtag

Fotó: Huawei
1.52Kmegtekintés

Meglepetésként érkezett a és mellett az ultrahatalmas, 7.2″ méretű kijelzővel bíró .

A Londonban megtartott nagyszabású bemutatón, a Mate 20 széria 3 tagú családként mutatkozott be. Persze nem felejtjük el a korábban bemutatkozott Huawei Mate 20 Lite-ot sem, de azért ő kilóg a sorból ezúttal. Mindenki a Mate 20 és Mate 20 Pro készüléket várta, és a Huawei szép csendben robbantott egy “van itt még valami” megjegyzéssel. Ez volt az X- fegyver, a Huawei Mate 20X.

Nem nehéz észrevenni a behemótot, ugyanis egy 7.2 hüvelykes OLED megjelenítővel tekint ránk rendkívül vékony oldalsó keretekkel, vékonyka alsó kávával, és a vízcsepp alakú bemetszéssel. A felbontása 2240 x 1080, hasonlóan a Mate 20-hoz.

Csakúgy, mint a többieknél, a Kirin 980 chipset duruzsol a készülékben a Cortex-A-76 megokkal és a Mali G76 GPU-val. A hátlapi kameraszett a Mate 20 Pro-val megegyező szenzorokat tartalmazza, vagyis a 40 megapixeles RGB, a 20 megapixeles ultra-széles látószögű és a 8 megapixeles telefotó lencsét. Egyféle memória-tároló változatban készül a játékok és média tartalmak felfalására gyártott óriás, névlegesen 6GB RAM és 128GB tároló kombinációjával.

Nagy testhez nagy akkumulátor dukál, pontosan 5,000 mAh-s telep szolgálja ki a hardvereket. Sztereo hangszórók kaptak helyet a készülékházon, a telefon hűtéséről pedig a grafén technológia gondoskodik.

A Note 9-hez hasonló stylus pen is csatlakozik a Mate 20X-hez, amit stílusosan Huawei M-Pen-ként neveztek el. Az érintőceruza tartozékként külön megvásárolható. Az óriás tesó október 28-tól lesz megvásárolható Európában és Ázsiában 899 eurós áron. Kettő szín közül választhatnak a fogyasztók: fekete és ezüst.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!