info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Az Xperia A Edge lesz a Sony ütőkártyája a következő évben?

Fotó: iGeekphone
2.11Kmegtekintés

Az idei évben szinte az összes mobilgyártó megvillantotta saját tervezésű keret nélküli megoldását, ezen a téren a azonban adós maradt.

Folyamatosan érkeznek a pletykák arról, hogy 2018-ban az egyik legnagyobb elektronikai cikkeket gyártó vállalat, a Sony is követi a keret nélküli vonalat és szakít az eddigi formatervével. Pár héttel ezelőtt hallottunk már hírmorzsákat, és láttunk koncepció fotókat is a készülő Sony csúcsmobilról, amiben a legfrissebb Qualcomm processzor, a kap majd helyet.

Most újabb képek bukkantak fel, és egy megnevezés is napvilágot látott, e szerint pedig a készülék a Sony Xperia A nevet kapja majd. A fotón szereplő újdonság 3 oldalról “keretmentes”, csupán a tetején van egy keskeny sáv, ahol az előlapi kamera és a szenzorok kapnak helyet. Az ujjlenyomatolvasó a Sony mobilokban rendszerint a készülék oldalán található meg, a bekapcsológomb alá építve. Itt is ilyesmiről van szó, ugyanis a alá épített szenzorról egyelőre nem érkezett hír.

Egyébiránt nem akármilyen technológiai felhozatallal rendelkezhet majd a készülék, ugyanis az Xperia A Edge néhányak szerint 6 colos OLED kijelzővel és felbontással kápráztatja majd el a fogyasztókat. A várható indítási dátumot is belőtték, ezt 2018 április közepére teszik a spekulánsok. 4 színváltozat készülhet a csúcsmobilból: fehér, kék, fekete és barna. Természetesen a dobozból már az Android 8.0 Oreo rendszerrel vehető majd ki.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!