info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Befutott a Galaxy A8s specifikáció: 6.4″ Infinity-O kijelző, Snapdragon 710, négy kamera

Fotó: YouTube/AAS
1.23Kmegtekintés

Szaporodnak a pletykák a közelgő -sel kapcsolatban, egy újabb szivárogtatás által a specifikáció derült ki.

A minap felbukkant egy kijelzővédő panel, ahol a kamera pozíciója lepleződött le, ezután pedig érkezett a hír, hogy a Huawei is piacra dob egy fölöttébb hasonló kivitelű készüléket, mégpedig idén decemberben. Most azonban nézzük milyen specifikációval rendelkezik majd a Galaxy A8s.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága az újdonságnak, hogy a Samsung telefonok közül elsőként kapja meg a Snapdragon felső-közép kategóriába sorolható 710-es chipsetét. Mellé 6GB RAM és 128GB-s tároló lesz párba állítva. Ha a háttértár nem lenne elegendő egyes felhasználóknak, bővítési lehetőség természetesen elérhető lesz a szokásos microSD kártyával egészen 512GB-ig. Akkumulátorból 3,400 mAh-s egység várható, és Android 9 Pie rendszerrel kerül a dobozokba a készülék.

Ezek mellett érkezik a 6.39 hüvelykes Inifnity-O üveg és alumínium anyaghasználatú konstrukcióban. A készülék méretei 159.11mm x 74.88mm x 7.38mm lesznek. Viszonyításképp ez minden dimenziójában kisebb a Galaxy Note 9-nél, majdnem megtartva a méretét. A hátlapon három kamera kap helyet 24, 10 és 5 megapixeles szenzorokkal. A “O” pontjában pedig egy 24 megapixeles szelfilövő kukucskál majd.

A Samsung Galaxy A8s kereskedelmi forgalomba valamikor januárban kerül, viszont a bemutatóra már decemberben sor kerül. Ez egyelőre még nem ismert.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!