info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Bemutatkozott a bevágásmentes OPPO Find X

Fotó: TheVerge
1.82Kmegtekintés

Igaznak bizonyultak a pletykák, a gyönyörű mentes kivitelt, és felugró kamerákat kapott.

Az idei trendeknek megfelelően, a lehető legnagyobb előlapi- arány elérése volt a célja az -nak. A Find X készülékről ma lehullt a lepel Párizsban, és örömmel vehetjük tudomásul, hogy igencsak mutatósra sikerült. Trendi megoldások és néhány új ötlet is helyet kapott a hatalmas, 6.4 hüvelykes kijelzővel rendelkező újdonságban. Pici eltérés akad az eddigi információkkal kapcsolatban, a előlaphoz viszonyított aránya 92.25%.

A legérdekesebb a Find X készülékben a kamera rendszer előbukkanása, mely mindaddig rejtve van a szemek elől, ameddig el nem indítja a felhasználó a kamera alkalmazást. A fotós app elindulásával egy időben motorikusan kiemelkednek az elő- és hátlapi kamerák is. Az előlapi kamera 25, a hátlapi kamerák 16 és 20 megapixelesek. Az applikációt bezárva a kamera blokk szépen visszahúzódik a készülékházba. Az Oppo szerint a kamerák nyitása 0,5 mp alatt megtörténik.

A hajlított kijelzőnek köszönhetően igencsak a Galay S9 Plus jut eszünkbe. A kijelző egyébiránt egy OLED panel, és nem csak elől, hanem a készülék hátlapján is megfigyelhetjük az ívelt széleket a szimmetria jegyében. A Find X  nem rendelkezik ujjlenyomat olvasóval, az azonosítást a 3D arcfelismerés teszi lehetővé. A készüléket bekapcsolva, a képernyő feloldást követően a kamera felugrik az azonosítás elvégzése érdekében. Mindezt állítólag nagyon gyorsan képes elvégezni.

Az egyedi megoldásokon felül természetesen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik a Find X, melyet elvárhatunk egy 2018-as csúcskészüléktől. A Qualcomm legfrissebb -ös SoC-ját tartalmazza, 8 GB RAM került bele és 256 GB háttértárral gazdákodhatunk. Az akkumulátor 3,730 mAh-s, és gyorstöltést is képes végezni. Nem mellesleg dual-SIM-es a kicsike.

A készülék mától rendelhető Kínában, a jelentések szerint valamennyivel alacsonyabb áron vihető a versenytárs csúcskészülékeihez képest.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!