info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Bemutatkozott a Honor Play gamertelefon – “Kezdődhet a játék”

Fotó: Honor
2.41Kmegtekintés

A ma bemutatta a modellt, amellyel forradalmi sebességgel biztosítja a játékosoknak a mindent elsöprő, szórakoztató élményt.

A Honor Play az áttörő technológián keresztül bivalyerős teljesítményt nyújt, hogy kielégítse a fiatal játékosok „villámgyors” grafikai feldolgozásra és megnövelt akkumulátor-élettartamra vonatkozó igényét.

A Honor Play modell pontosan azt kínálja a fiataloknak, amit elvárnak az okostelefonjuktól: magával ragadó, szakadatlan felhasználói élményt játék közben. Mostanáig azonban ezt az élményt megkeserítették a népszerű taktikai versenyjátékokkal járó, tárhely- és kapacitáshiányból, hőhatásfokból és akkumulátorfogyasztásból adódó problémák. Az is gondot okozott, hogy az AR, VR és HDR renderelés gyors grafikus feldolgozási teljesítményt igényel. Az egyik legnépszerűbb taktikai versenyjáték, a MOBILE fejlesztőivel együttműködve a Honor mindent megtett annak érdekében, hogy ne csupán a fenti teljesítménybeli hiányosságokat orvosolja, hanem hogy létrehozza a legelső játékközpontú okostelefont, a Honor Play modellt.

Az iparág számára mindez azt jelenti, hogy a „kezdődhet a játék”, ugyanis ez a készülék 119 990 forintos áron újradefiniálja a mobiltelefonos játékokról alkotott felhasználói élményt.

A készülék bevezetése két áttörő, iparágvezető technológiai fejlesztést valósít meg a játékosok és az átlagfelhasználók számára. Az első a Honor új GPU Turbo technológiája, amely jelentősen fokozza a grafikus feldolgozási és számítási hatékonyságot, a másik pedig a fejlett AI technológia, amely forradalmasítja az okostelefon kamerájának funkcionalitását.

A GPU Turbo innovatív hardver-szoftver integrációs megoldása mögött lemaradnak a Honor versenytársai. A PUBG MOBILE globális stratégiai partnereként a Honor Play drasztikus növekedést ért el a grafikus feldolgozás hatékonyságában, és 39,46-ra növelte a képkockasebességet (frame rate) a PUBG MOBILE-on.

A Honor Play a piacon elérhető középkategóriás telefonok egyik legjobb képességű modellje. A mesterséges intelligenciára épülő mozgásérzékeléssel és intelligens felismerési funkcióval támogatott 16 MP-es előlapi kamerával pillanatfelvételeket készíteni könnyebb, mint valaha. Az átlagos felhasználóknak éppen annyi élvezetet nyújt ez a modell, mint a játékosoknak. Mindez a 3750 mAh-s akkumulátornak köszönhető, amely 15 órányi videó- és 95 órányi zenelejátszásnak megfelelő játékidőt és szórakozást kínál, annak ellenére, hogy a készülék 6,3 hüvelykes Honor FullView FHD+ kijelzőt kapott.

A Kirin 970 NPU chipkészlet számos intelligens funkcióval vértezi fel a készüléket, amely az EMUI 8.2 grafikus felhasználói felülettel kiegészülve zabolátlan feldolgozási hatékonyságot kínál. A keskeny és kifinomult, egy tömbből álló unibody fém készüléktest színválasztéka az éjfeketétől és a tengerészkéktől az ultraibolyáig terjed, vagy akár a vörösben és feketében kapható speciális Player Editiont is választhatják a játékosok. A kényelmes használat érdekében a készüléktest kialakítása a szokásos 5,5 hüvelykes modelleket követi, valamint keret nélküli, 19.5:9-es képarányú jellemzi.

Ajánlott tartalom: 5+1 Xiaomi mobil, amivel biztosan jól jársz!

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!