info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Bemutatkozott a Xiaomi Redmi Note 5 és Note 5 Pro

Fotó: Xiaomi
695megtekintés

Tegnap már hallani lehetett néhány pletykát a készülékekkel kapcsolatban, ma pedig már be is mutatta azokat a gyártó.

A és Note 5 Pro okostelefonok Indiában kerültek bemutatásra, de vélhetően nem kell már sokat várnunk rá, hogy az ismertebb webshopok kínálatában is helyet kapjanak. Árazás tekintetében előbbi 155, utóbbi pedig 220 dolláros árat kaphat.

Ami a specifikációt illeti, a Note 5 és a Note 5 Pro is 5.99 colos megjelenítővel érkezik, természetesen 18:9-es képaránnyal és Full HD+ felbontással. A gyengébbik készülékben Snapdragon 625 processzor, az erősebben pedig Snapdragon 636 kap majd helyet.

Fotó:

A Note 5 3GB/32GB és 4GB/64GB-os változatokban is elérhető lesz, ezek az opciók pedig a Note 5 Pro-nál is jelen vannak, annyi különbséggel, hogy ott a 6GB/64GB-os variáns is felkerült az étlapra.

Kamerafronton a Note 5 Pro nyújtja a többet, esetében egy 12 és egy 5 megapixeles f/2.0 rekeszértékű szenzor is került a hátlapra, miközben a szelfik lövésére egy LED-del megtámogatott 20 megapixeles érzékelő szakosodott. Ezzel szemben a Note 5 szimpla, 12 megapxieles hátlapi kamerával került bemutatásra, a szelfikészítéshez pedig egy 5 megapixeles, LED villanóval ellátott egységet épített be a gyártó.

Nemrég a gyártó Redmi Note 5A típusú, szintén remek készüléke járt nálunk, annak tesztjét az alábbi linken találjátok:

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!