info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
MobilTechnológia

Bődületes rekord! 2.5 nap alatt 2.5 millió eladott eszköz

Fotó: Techworm
2.58Kmegtekintés

A külföldi vezető elektronika webáruházak már javában tartják a karácsonyi szezon előtti kiárusításaikat jelentős kedvezményekkel megspékelve.

Az Amazon és a Flipkart is remek ajánlatokkal áll a vásárlók elé, amiben természetesen a termékek is megtalálhatóak. Ennek apropóján jelentette be a vállalat, hogy soha nem látott eladási adatok érkeznek a partnerektől.

A vizsgált időszakban, október 9. éjféltől október 11. este 7 óráig hozzávetőlegesen 2,5 millió darab Xiaomi termék talált gazdára. Ez idő alatt körülbelül 2 millió értékesített okostelefon mellett további elektronikai berendezések, úgymint LED TV-k, okostelefon kiegészítők (power bank, okoskarkötő, headset-ek), Mi routerek, légtisztítók, biztonsági kamerák stb… kerültek a vásárlók tulajdonába.

Az Amazon promóciója leginkább az indiai piacra specializálódik ez esetben. A Great Indian Festival keretében nagyjából minden kategóriában, ahol termékeik megvásárolhatók bestsellerekké váltak. A mobiltelefonoknál pl. a lett a befutó, de a 10 legtöbb eladott okostelefon is kizárólag Xiaomi modell volt az Amazon-on. A TV kategóriában szintén a Mi LED TV diadalmaskodott, a vitte az viselhető eszköz kategóriát a Mi Power Bank pedig a vésztöltő szegmenst.

A vállalatnál természetesen nagy az öröm, és továbbra is igyekeznek a lehető legjobb minőséggel és árral kiszolgálni a vásárlókat. A java pedig csak ezután jön, mikor is elkezdődik a karácsonyi bevásárlási őrület.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!