info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Bombaárakkal nyit az első Xiaomi Mi Store Budapesten

Fotó: Xiaomi
3.6Kmegtekintés

Sokak számára örömteli lehet a hír, hogy több európai ország után Magyarországon is boltot nyit az egyik legjobb ár/érték arányú termékek gyártója, a .

Budapesten, a Lurdy házban várja az érdeklődőket a Xiaomi ünnepélyes megnyitóval augusztus 25-én, szombaton 12:00 órától. A nyitás napján elképesztő akciós árakon lehet majd megvásárolni bizonyos termékeket, természetesen korlátozott mennyiségben.

 

A megnyitó után egész napos programot kínál a vállalat az ellátogatóknak, ebben lesz közös sütizés, kvízjáték értékes nyereményekkel és lehetőség nyílik személyesen találkozni a leghíresebb tech YouTuberekkel.

Íme egy kis ízelítő a kínálatból:

Valamint egy extra nyereményjáték is zajlik majd, amiben úgy tudnak részt venni a vendégek, hogy like-olják a Xiaomi Magyarország Facebook oldalát és a vásárláskor kapott kupont személyes adataikkal kitöltve bedobják a gyűjtőurnába. Vagy követik a Xiaomi Instagram oldalát és feltöltenek egyet a helyszínen készített fotókból a #MiStoreLurdyOpening hashtaggel. A nyeremények egy Redmi Note 5 4+64GB fekete okostelefon és egy Amazfit Bip fekete ! Sorsolás még aznap este 20:00-kor.

A szórakozás és a jókedv is garantált a kedvező árú termékek beszerezhetősége mellett. 2018. augusztus 25. szombat 12.00 .

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!