info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Csúcsra tör a Sony Xperia XZ3, máris kiérdemelte a legjobb kijelző címet

Fotó: Sony
1.95Kmegtekintés

Egy független statisztikai felmérés alapján, a pár napja bemutatott készülékét választották a fogyasztók a legjobb kijelzővel szerelt okostelefonnak.

Az Xperia XZ3 okostelefont egy HDR kompatibilis, 6” hüvelykes 18:9 képarányú QHD+ (2880×1440) OLED kijelzővel látták el. A BRAVIA OLED televíziók technológiájának köszönhetően a felhasználók lenyűgözően mély feketéket, élesebb képeket és élénkebb színeket láthatnak a telefon képernyőjén. Az X-Reality™ for mobile technológia még az SDR tartalmakat is közel nagy dinamikatartományúra javítja, így még az online videók is kiváló minőségben, nagyobb felbontással élvezhetők.

A versenyben résztvevő készülékeket augusztus 21-23 között tesztelték, és nem vett részt rajta a Samsung Galaxy Note9. 202 fogyasztó dönthette el, melyik mobil kijelzője mutat szebb képet. A kijelző beállítások maximális fényerőre voltak állítva, kikapcsolt autofényerő mellett.

A tesztben résztvevő fogyasztóknak a mobilok kijelzőjén fotókat, videókat és a YouTube-ról streamelt Venom mozi előzetesét prezentálták. A megtekintések után kellett értékelniük a kijelzők fényerejét, tisztaságát, színhűségét, kontrasztját, élességét és a vibrálást.

A végső értékelés meggyőző fölényt mutatott az Xperia XZ3 javára, ő 70%-kal vitte a pálmát. Az követte a voksok 13%-ával, a dobogó harmadik fokára pedig az LG állhatott a V30 9%-os eredményével.

A teszt további szempontjainak eredményei:

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!