info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Dupla hátlapi kamera a legújabb Sony Xperia XZ Pro renderképen

Fotó: AndroidPit
580megtekintés

A legújabb kiszivárgott renderképen szereplő készülék elő- és hátlapját is megcsodálhatjuk.

A kép tanúsága szerint az XZ Pro dupla előlapi hangszóróval rendelkezik majd. Az előlapon találjuk még a szelfikamerát és a szokásos szenzorok helyét. Amit azonban nem lehet egyértelműen beazonosítani, az a és a kávák aránya, amire már minden Sony rajongó nagyon kíváncsi. A hátlapon láthatjuk a dupla kamera kialakítást, mellette a LED vakut és az NFC logót.

A legelső információk ellenére az XZ Pro nem 16:9-es képaránnyal érkezik majd, hanem egy 5.7 hüvelykes, 4K felbontású panel felel majd a szemek elkápráztatásáért 18:9-es képaránnyal. A készülékben továbbra is az oldalt elhelyezett bekapcsológomb alá lesz beépítve az ujjlenyomat olvasó, szemben a nem is olyan rég bemutatott új modellekkel ( XA2, XA2 Ultra, L2), melyekben már a hátlapra került a szenzor.A bekapcsoló gomb fölött láthatjuk a hangerő szabályozó gombokat és a dedikált kameragomb is a jól megszokott pozíciójában díszeleg.

Amit már régebben tudunk az Xperia XZ Pro készülékkel kapcsolatban az a nyolcmagos Snapdragon 845 chipset Adreno 630 GPU-val, 13 megapixeles előlapi, valamint 13 és 18 megapixeles hátlapi kamerák. 6 GB RAM és 128 GB beépített, bővíthető háttértár várható, 3420 mAh-s akkumulátor szolgálja majd ki az energia igényeket és természetesen a legfrissebb Android operációs rendszer lesz előtelepítve. A várható első szállítás az üzletekbe júniusra tehető.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!