info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Dupla kamerával jelentkezik a Sony egy jövő évi Xperia modellben

Fotó: Google
337megtekintés

Valljuk be őszintén, ráférne a mobiljaira egy alapos külső .

A napokban bukkant fel egy GFXBench eredmény, amelyben a Sony H3213 modellszámú készülék jelenik meg, dupla kamerával a specifikációk között. Mindeddig a Sony és a hagyta el telefonjairól a dupla kamera alkalmazását.

Hogy mégis kitűnjön a sorból a Sony, csavart egyet a dupla kamera trenden, és nem a hátlapi egységet növelte két tagúvá, hanem az előlapi kamerákat osztotta meg egy 15 megapixeles és egy 7 megapixeles testvérpárrá. A hátlapi kamera pedig video felvételek rögzítésére képes 21 megapixeles nagytestvér lesz. Természetesen már az Android Oreo OS-szel érkezik a készülék.

A jövevény 6 hüvelykes FullHD kijelzővel szerelt, csakúgy, mint az XA1 Ultra, de a külsőségeket illetően remélhetőleg már a korábban pletykált új dizájnnal fog érkezni. 4 GB RAM és 32 GB háttértár áll rendelkezésre a Snapdragon 630-as chipsetjével együtt. A 8 magos processzor 2.2 GHz-re skálázott a tesztelt példányban, Adreno 508-as GPU-val kapcsolva.

A specifikációt elnézve egy remek középkategóriás Xperia készülékkel találkozhatunk a következő évben. Amiről még nem tudunk pontosan nyilatkozni, az a készülék árazása, a dizájn alakulása és a bemutatás dátuma, de amint friss információ érkezik, azonnal megosztjuk veletek.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!