info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Egy kis izmozás, íme a júniusi okostelefon erősorrend

Fotó: XiaomiToday
2.52Kmegtekintés

Az közzé tette a teljesítménytesztje alapján felállított sorrendjét, és egy nemes 10-es mezőnyt rangsorolt.

2018 júniusáig rengeteg készülék látta meg a napvilágot. Ahogy az várható volt, szinte az összes helyen a 845 által meghajtott készülékek szerepelnek. Az elért pontszámok közötti különbségek elenyészőek. Ezek az eltérések többnyire az eltérő tervezésekből és a futtatott Android rendszer verziójából adódnak.

A tízes lista végén A ZTE Nubia Red Magic végzett. Ehhez hozzátartozik, hogy a készülék még a Snapdragon 835 SoC-t tartalmazza, mellyel nem is igazán szégyenkezhet. Visszafelé haladva a Sony XZ2, Samsung , Xiaomi Mi Mix 2S, Samsung +, Smartisian Nut R1 és a dobogóról éppen lemaradó Xiaomi Mi 8 következik.

A bronzérmet a 6 szerezte meg. A második helyen az innovatív megoldásokkal előálló Vivo Nex S tartózkodik tekintélyes 284.227-es pontszámmal, a trón legfelső fokán pedig mi más is lehetne, mint egy gamer okostelefon, ez pedig a Xiaomi . A készülék 287.759-es eredménnyel jelenleg a legerősebb teljesítménnyel rendelkező Androidos okostelefon.

Az összes benchmark eredmény az AnTuTu 7-es verziója alatt született, és nem az elért legmagasabb pontot mutatják, hanem egy átlagként van feltüntetve.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!