info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Egyesek már tudni vélik a Samsung Galaxy X árát

Fotó: dealerscope
715megtekintés

Régóta szivárognak a pletykák a összehajtható telefonjáról, mely biztosan készülőben van és remélhetőleg már 2019-ben a piacra kerül.

A koreai vállalat az idei CES kiállításon zárt ajtók mögött már elbüszkélkedhetett a szerencsés kiválasztottak számára a koncepció készülékkel, bár nem ők az egyetlen gyártó, akinek tervei közt szerepel az összehajtható kivitelű mobiltelefon. Ha minden igaz, a Samsung különleges készüléke néven debütál majd jövőre. A tech óriás vezérigazgatója szerint a készülék rugalmassága nem csupán egy trükk lesz.

De vajon mennyibe kerülhet egy ilyen fokú technológiai újdonság? Az iparági elemzők szerint a Galaxy X ára körülbelül 1.850 dollárra (510 ezer forint) tehető majd. Az összeszereléséhez szükséges alkatrészek legyártása idén novemberben kezdődik.

Ilyen áron nem valószínű, hogy tömegtermékké fog válni a készülék, de amint olcsóbbá válnak az kijelzőpanelek, egyre több fogyasztó számára kerül elérhető távolságba.

A mérete egyébiránt 7.3″ lehet majd kihajtott állapotban, összecsukva pedig 4.5″. Biztosabb képet a 2019-es MWC-n kaphatunk majd a végleges verzióról.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!