info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Egyre többet tudhatunk a Samsung Galaxy S9-ről

Fotó: YouTube
1.45Kmegtekintés

A dél-koreai gyártó idei csúcskészüléke elsősorban kamerájával hódíthat majd, ám más területeken sem kell szégyenkeznie.

Noha több mint egy hónap választ még el minket a készülék bemutatójától, sorra érkeznek az arról készült kiszivárgott fotók és információk. Azt már korábban megtudhattuk, hogy az új modell hátlapi kamerája változtatható rekeszértékkel kerül bemutatásra, most azonban már arra is fény derült, hogy a sima -ben mindössze egyetlen ilyen, 12 megapixeles szenzort találunk majd.

A Galaxy S9+ esetében már dupla kialakítású hátlapi kameráról szólnak a hírek, ugyanúgy f/1.5 és f/2.4 rekeszértékekkel. A rekeszértékek változtatása nem egy ma feltalált dolog, hiszen a W2018-ban már alkalmazta ezt a vállalat, ám a riválisok ilyen szempontból lemaradásban vannak, így ez akár komoly ütőkártya is lehet a kezében.

A készülékek további hardvereivel kapcsolatban is érkeztek azonban hírek, ezek szerint az előlapra egy 8 megapixeles szenzor kerül, a kijelzők mérete 5.77 és 6.22 colos lesz, a RAM mennyisége 4 és 6GB, az akkumulátor kapacitása pedig 3000 és 3500 mAh lehet.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!