info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Ajánlatok

Eken Alfawise V50 Pro – 20 ezer forint alatt is van remek képességű 4K-s akciókamera

1.26Kmegtekintés

Sokan úgy gondolják, hogy remek minőségű felvételeket csak drága kamerákkal lehet készíteni, ám, hogy ez mennyire nem igaz, arra álljon itt most egy példa.

Bár hamarosan itt az ősz, az időjárás még javában nyári hangulatban van, így egy késői nyaralás is betervezhető, amihez ma már egy akciókamera legalább annyira kötelező, mint mondjuk a fürdőruha és a napszemüveg. Na nem mintha ősszel használhatatlan lenne a kütyü, hiszen a kirándulások és túrák alkalmával is remek társunk lehet.

Vannak, akik ilyenkor csak a GoPro készülékekre tudnak gondolni, és nem jut eszükbe, hogy a piacon más, egyébként remek ár-érték arányt nyújtó gyártók is vannak. Ilyen például az EKEN is, amelynek Alfawise V50 Pro típusú készülékét most kiegészítőkkel együtt már 20 ezer forint alatt, egészen pontosan 18 ezer forintért is megvásárolhatjuk.

Ez az ár pedig óriási ajándéknak számít, hiszen olyan képességeket, mint a WiFi és 4K támogatás ebben az ársávban még elvétve sem nagyon találunk. Az Alfawise V50 Pro esetében azonban mindkettő adott, sőt, adott még egy Ambarella A12 processzor és egy kiváló képminőséget biztosító Sony IMX258 típusú 13 megapixeles szenzor is, amely egy 170 fokos látószögű lencsén keresztül a 2.7K és 4K felbontású videókat is 30 FPS mellett rögzíti. Természetesen nem hiányzik a Full HD felvételi lehetőség sem, itt a másodpercenkénti képkockák száma a 60-at is elérheti. A készülékhez egyébként tripodot, USB kábelt, hat különböző kiegészítőt és egy távirányítót is mellékelt a gyártó, vagyis ezen a téren sem éppen fapados.

Mivel egy akciókameráról van szó, a strapabíró kialakítás és a vízálló tok sem maradhat ki a felhozatalból, utóbbival akár 30 méter mélyre is merülhetünk a készülékkel.

Ahogyan azt a bevezetőben már említettük, az Alfawise V50 Pro fedélzetén WiFi kapcsolat is helyet kapott, aminek köszönhetően az elkészült felvételeket okostelefonon is lejátszhatjuk, sőt, ha ahhoz van kedvünk, akár meg is vághatjuk. Az ehhez készített Ez iCam nevű applikáció Android és iOS rendszerekhez is elérhető, a megfelelő működés érdekében előbbi esetében minimum 5.0-ás, utóbbinál pedig 8.0-ás verziószámú operációs rendszer szükséges.

A csuklóra rögzíthető távirányítónak köszönhetően fotókat is gond nélkül készíthetünk az eszközzel, amely a szimpla fotózás mellett sorozatfelvétel és time laps videók készítésére is képes.

Az EKEN Alfawise V50 Pro az EKENALFAV50P kuponkód megadása után akár már 59.99 dollárért, vagyis 16.600 forintért is megvásárolható, ám sietni kell, ugyanis ezen az áron mindössze napi 10 darabot tesz elérhetővé a vállalat. Azoknak sem kell persze idegeskedniük, akik lemaradnak az extra kedvezményről, ugyanis a kamera normál akcióban is megvásárolható, melynek keretében 64.99 dollárt, azaz valamivel több mint 18 ezer forintot kell fizetni érte.

Az EU Express szállítást választva vámot és áfát sem kell fizetnünk, így érdemes ezt az opciót választanunk, ha a készülék megvásárlása mellett döntünk.

További részletek és vásárlás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!