info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Ez az új csúcs – bemutatkozott a Xiaomi Black Shark Helo

Fotó: Xiaomi
1.31Kmegtekintés

Az ígéretéhez híven a bemutatta legújabb üdvöskéjét, a Black Shark gamer telefon utódját, a Black Shark Helo-t.

Elődjéhez mérten a Helo is lenyűgöző adottságokkal rendelkezik, az erőteljes belsőhöz határozott játékos megjelenés, és természetesen versenyképes ár dukál.

Fő eltérés az elődhöz képest, az AMOLED , mely az LCD panelt váltotta le. 6.01″-es mérete FHD+ felbontással (1080 x 2160) párosul. A képfrissítés 60Hz, mely elmarad a jóval drágább ROG Phone és a Razer Phone 2 megoldásától.

A készüléket a hajtja, ezt lehet párosítani 6GB vagy 8GB RAM-mal, mindkét esetben 128GB-s tárolóval. Van itt azonban még egy prémium modell is, amely kereken 10GB RAM-mal és 256GB-s háttértárral próbálja elnyerni a vásárlók kegyeit.

A hátlapra került kamerák 12 (f/1.75) + 20 megapixelesek, az előlapi egység 20 megapixeles (f/2.2). Akkumulátorból 4,000 mAh-st kapott a Helo, Quick Charge 3.0 támogatással. Ha minden igaz Android 8.1 Oreo érkezik a fedélzeten a MIUI 10 felülettel.

A játékélmény javítását illetően a Xiaomi igyekezett előrelépni tavalyhoz képest. A 6GB-s és a 8GB-s változathoz egy kontrollert csomagolnak, a 10GB-s modellhez viszont 2db kontroller jár, továbbá egy dedikált gomb került a telefonra a játékmódba való kapcsoláshoz. A Gamer Studio applikációban pedig profilokba menthetőek a különböző játékokhoz beállított processzor, kijelző, hálózat stb… konfigurációk.

Az előlapon sztereo hangszórópár, a hátlapon RGB LED világítású logo és csíkok kaptak helyet. A Pixelworks által gyártott mobil chip segít valós időben konvertálni az SDR tartalmakat HDR formába. Sajnos a 3.5 mm-es jack csatlakozó lemaradt a telefonról.

A 6GB-s Black Shark Hero-ért 460 dollárt, a 8GB-s verzióért 505 dollárt kérnek el Kínában. November 10-től ők már megvásárolhatják. A 10GB/256GB-s modellről egyelőre nem érkezett ár illetve elérhetőség információ.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!