info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Ez aztán meglepetés! Élőképen a Sony Xperia XA2 Ultra

Fotó: BGR
468megtekintés

A következő középkategóriás telefonja, melyet az idei esztendő első negyedévében dob piacra a vállalat, meg kell hagyni meglepetést okozott az első élőképek tanúsága szerint.

A kiszivárgott fotón látható , az előzetes pletykákkal ellentétben nem szakított az eddigi dizájnnal, és megmaradt a széles káva az előlap tetején és alján, bár valamelyest az alsó csík keskenyebb, mint az előd XA1 Ultra-nál. A GFXBench adatbázisa alapján a készülék kijelzője 6 colos, FullHD (1920 x 1080) felbontással.

Néhány újítás azonban felfedezhető, ezek közül az egyik a dupla előlapi kamera, mely nem egymás mellett, hanem az ellentétes oldalakon kaptak helyet. Valamint az előlapon is találunk egy LED vakut.

A kép arról árulkodik, hogy az XA2 már az Android 8.0.0 Oreo szoftvert futtatja, a novemberi biztonsági frissítéssel ellátva. A készüléket a Snapdragon 630-as proci hajtja meg, 4 GB RAM-ot és 64 GB-s tárolót tartalmaz. A hátlapi kamera 21 megapixeles.

Nagyon reméljük, hogy csak a versenytársak altatására használja a Sony az új Xperia XA2 mobilt, és a következő zászlóshajójukon már a keret nélküli dizájnt láthatjuk viszont.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!