info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Ez lenne a Samsung Galaxy S10?

Fotó: YouTube/TechTalkTV
1.65Kmegtekintés

Állítólag sikerült lencsevégre kapni a készülőben lévő prototípusát, amely az eddigiektől merőben más vonalat képvisel.

Szokás szerint egy szivárogtató által közzétett fotón alapul a történet. A fotón szereplő prototípus készüléknek szinte teljesen keretmentes az előlapja, felső káva nincs, az alsó káva pedig tényleg minimális.

Forrás: @Universelce

A fotó több kérdést is felvet. Vajon a is a motorikusan kiemelkedő kamera megoldást választja-e az S10-nél, vagy netán sikerült beépíteniük a kijelzőbe az előlapi szenzorokkal együtt? A másik pedig az ujjlenyomat olvasó kijelzőbe való integrálása is debütál-e már az S széria tizedik generációjában vagy továbbra is a hátlapon kap helyet?

Könnyen elképzelhető, hogy az évek óta ugyanarra a dizájnra építő Galaxy S telefonok igencsak jelentős vérfrissítést kapnak a kerek számozás alkalmából. A technikai feltételek egyértelműen adottak ahhoz, hogy a Samsung egy valóban lehengerlő mobilt építsen. A Samsung Galaxy S10 2019-ben érkezik a piacra.

Természetesen meglehet, hogy nem Samsung készüléket sikerült megörökíteni, mindenesetre örömteli tény, hogy ezen a mobilon sem találkozunk majd a zavaró bemetszéssel.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!