info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Tippek, trükkök

Ezek voltak a Google Play áruház legjobbjai 2017-ben

Fotó: Google
449megtekintés

Ahogy közeledünk a 2017-es év végéhez a úgy döntött, megosztja a felhasználókkal a ‘best of’ listát.

Az összeállított listák több kategóriát is lefednek, köztük a legnépszerűbb új alkalmazások, 2017 új játékai, az 5 legtöbbet streamelt dal, az 5 legnézettebb film, tévéműsor valamint 2017 top 5 könyve.

Kezdjük a legnépszerűbb alkalmazásokkal az évből. A top 5 versenyző magában foglalja a Photo Editor, a What The Forecast?!!, Boomerang, TopBuzz Video: Viral Videos, Funny GIFs &TV shows és a Chat Fiction alkalmazásokat. A Photo Editor app nagyon hasonlít a többi beauty kamera alkalmazáshoz, de pluszban kiegészül a közösségi média megosztási lehetőségekkel.

Az év legnépszerűbb új játékai a Nintendo’s Super Mario Run, őt követi a Bubble Withc 3 Saga, a Magic Tiles 3, a CATS: Crash Arena Turbo Stars és a Ballz. A Super Mario Run meglehetősen egyedi játék, mivel egyike azoknak a nagyon kevés Mario játékoknak, amelyek nem Nintendo platformon futnak.

A rendszerében legnépszerűbb filmek a Vaiana, a Zsivány Egyes- Egy Star Wars történet, a Wonder Woman, A galaxis őrzői 2 és a Doctor Strange. A tv sorozatok közül a legnagyobb népszerűségre a Trónok Harca tett szert, utána következnek a Rick and Morty, a Walking Dead, az Agymenők és a Ki vagy, doki széria.

Végül pedig következzen a könyvek és zene kategória. A legnépszerűbb könyvek voltak: The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Mansontól, Stephen King- Az, Taran Matharau- The Battlemage, Thirteen Reasons Why- Jay Asher-től, és a Ready Player One Ernest Cline szerzésében. A zene oldaláról pedig az 5 legtöbbet streamelt dal 2017-ben a Humble Kendrick Lamartól, Ed Sheeran- Shape of you, DNA- Kendrick Lamar, Mask Off- Future és a Body Like A Back Road Sam Hunt sorrendben voltak.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!