info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Ezúttal a Samsung másolja az Apple-t?

Fotó: Neowin
483megtekintés

A legújabb információk és renderképek szerint, a Plus dupla kamerája függőleges elhelyezést kap a készülék hátlapján.

Nagy munkában van jelenleg a tech óriás a következő csúcskészülékek minél tökéletesebb kivitelezésének érdekében. Eleinte arról szólt a pletyka, hogy a és S9 Plus már januárban bemutatkozik a kíváncsi szemeknek, viszont legutóbb arról hallottunk, hogy nincs túl sok esély a korai érkezésükre.

A mögöttünk hagyott hétvégén egy Weibo felhasználó posztolt azonban néhány újabb információt a közelgő zászlóshajókról. A képernyőfotók állítólag a Samsung Galaxy S9 pulzusmérőjének használati útmutatóját reprezentálják, és jól kivehető a hátlapon a vertikális elhelyezés a kamerával és alatta az ujjlenyomat olvasóval. Hasonló kivitelezés jelenleg egyik Samsung készüléknél sincs.

Az eddig kiszivárgott információk alapján, a SamsungMobile.News összeállított egy renderfotó csokrot, hogyan is nézhetnek majd ki a Galaxy S9 mobilok a következő évben.

Összegzésképp a következőket jelzik előre a készülékekkel kapcsolatban: a Galaxy S9 várhatóan 5.8-as QHD+ Super AMOLED kijelzővel érkezhet 4-6 GB RAM-ot és 64/128 GB háttértárat kap. 12 megapixeles hátlapi és 8 megapixeles előlapi kamera kerülhet a készülékbe, továbbfejlesztett írisz szkenner és ujjlenyomat olvasó, valamint egy 3100 mAh-s akkumulátor Quick Charge 2.0 gyorstöltés funkcióval karöltve. A nagyobbik testvér, a Galaxy S9 Plus 6.2 colos kijelzőt és valamennyivel testesebb, 3600 mAh-s akksit alkalmazhat.

Mindkét készülék a Qualcomm legújabb és legerősebb SoC-ját, a -öt használja az amerikai piacra szánt kiadásban, az Exynos 9810-es lapkát pedig a világ többi piacára szánt változat tartalmazza majd. A várható bemutatás dátuma 2018 március.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!